Locaties en lestijdenPrijzenAanmeldenReviews

Tijdens een cursus Babymassage leer je speciale massagetechnieken. Deze technieken versterken niet alleen de band tussen jou en je kind, maar hebben ook een positief effect op de motoriek, ademhaling en spierontwikkeling van je baby. Ook zijn ze goed voor de spijsvertering en het immuunsysteem. Wil jij je baby op deze bijzondere manier laten ontspannen? De lessen zijn er voor baby’s vanaf 6 weken tot 6 maanden

Tijdens de lessen Babymassage krijg je verschillende massagegrepen aangeleerd, zodat jij voortaan weet hoe je jouw kindje een ontspannende massage kunt geven. Ook oefen je met een speciale massage die darmkrampjes vermindert. Iedere les sluiten we af met gymoefeningen voor de baby.

Babymassage bied ik op twee manieren aan:

  1. Cursus
    De cursus Babymassage bestaat uit 4 lessen van 1 uur en wordt gegeven in groepsverband (in Weert) of in een select gezelschap bij jou thuis. Er zijn minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers (met baby) welkom.

  2. Workshop
    De workshop Babymassage is een eenmalige sessie van 90 minuten, die altijd plaatsvindt bij jou thuis. 

Wil jij graag de volledige cursus volgen of jezelf (of iemand anders) de workshop cadeau doen? Meld je dan nu aan. Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op.

Locaties en lestijdenPrijzenAanmeldenReviews