Locaties en lestijdenPrijzenAanmelden ZTAanmelden BVReviews

FLOOR® Zwangerschapstraining is er voor de zwangere vrouw. Wil jij tijdens je zwangerschap op een verantwoorde manier fit blijven en goed voorbereid je bevalling tegemoet gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt al starten vanaf de eerste termijnecho.

Tijdens deze eigentijdse cursus zorgen we er samen voor dat je conditie, kracht en stabiliteit zo optimaal mogelijk blijven gedurende je zwangerschap. Je traint samen met andere zwangere meiden, maar ook meiden die al bevallen zijn. 

Wil jij op een verantwoorde manier fit blijven tijdens je zwangerschap en klachten hiermee zoveel mogelijk voorkomen? Meld je dan nu aan voor de FLOOR® Zwangerschapstraining. Wil je liever eerst een proefles volgen? Neem dan even contact met mij op.

FLOOR® Bevallingsvoorbereiding
Hoewel tijdens de trainingen er al veel ter sprake komt over de bevalling en de kraamtijd, is er ook de mogelijkheid om je extra voor te bereiden op de bevalling. Tijdens een speciale avond gaan we onder meer in op het verloop van de bevalling en komen er diverse tips aan bod waarmee je het jezelf gemakkelijk kunt maken. Wil je bijgepraat worden over deze onderwerpen maar ook over nog allerlei andere dingen waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten? Meld je dan nu aan voor de FLOOR® Bevallingsvoorbereiding.

Locaties en lestijdenPrijzenAanmelden ZTAanmelden BVReviews