De FLOOR® Zwangerschapstraining, FLOOR® Hersteltraining en babymassage worden gegeven door mij, Liset Martens. Ik ben 32 jaar en woon in Budel.

Vroeger, toen ik nog de nodige vriendenboekjes invulde, schreef ik dat ik kraamverzorgster wilde worden. Uiteindelijk is dat (sport)fysiotherapeut geworden: een mooi vak dat ik sinds 2013 dagelijks mag uitoefenen. Het is geweldig om mensen te helpen hun doelen te bereiken en ze weer klachtenvrij te laten zijn.

Na een aantal jaar als algemeen en sportfysiotherapeut te hebben gewerkt, kreeg ik de vraag of ik de opleiding tot ZwangerFit-docent wilde volgen. Daarover hoefde ik niet lang na te denken! In 2018 startte ik met het verzorgen van groepslessen onder de naam van mijn werkgever.

In 2020 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik zelfstandig verder gegaan onder de naam Liset – Pre- en postnatale training & coaching. Sindsdien kun je bij mij niet alleen terecht voor FLOOR® Zwangerschapstraining, maar ook voor FLOOR® Hersteltraining en babymassage.

Doordat ik ben opgeleid als fysiotherapeut, heb ik meer dan genoeg kennis van de werking van het menselijk bewegingsapparaat. Als gespecialiseerd sportfysiotherapeut weet ik als geen ander voor iedere sporter, op welk niveau dan ook, oefeningen te bedenken. Tel daar een portie enthousiasme voor het vak bij op en je begrijpt dat jij en je baby bij mij in goede handen zijn.

Van mij mag je niet alleen kundig advies verwachten, maar ook erg veel gezelligheid. Een dag les niet gelachen, is een dag les niet geleefd! Wil je zo’n les zelf eens ervaren? Neem dan gerust contact met mij op over de mogelijkheden.