Locaties en lestijdenPrijzenAanmelden ZTAanmelden BV

Heb jij deelgenomen aan de FLOOR® Zwangerschapstraining? Dan hoor ik graag wat je hiervan vond. Met behulp van jouw review hoop ik mijn lessen nog beter te maken of iemand te enthousiasmeren ook deel te nemen aan de FLOOR® Zwangerschapstraining.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Liset PPTC
Average rating:  
 3 reviews
 by Danielle
Leslocatie (Weert of thuis): Weert en Thuis

Ondanks dat de groepslessen een tijd niet konden doorgaan vanwege de lockdown, heb ik veel aan de Zwangerfit gehad. Liset paste de lessen meteen aan en gaf ons online theorielessen, workout video's voor thuis en tips via de app. Zwangerfit is een aanrader voor toekomstige mama's die graag in beweging willen blijven.

 by Inge
Leslocatie (Weert of thuis): Weert

Leuke lessen en goede begeleiding. Tijdens de corona lockdown stond liset nog altijd voor ons klaar en hielp ze ons aan oefeningen die we thuis konden uitvoeren. Met vragen konden we altijd bij haar terecht. Liset is dan ook zeer betrokken en ik zou de lessen aan alle zwangeren aanbevelen.

 by Milou
Leslocatie (Weert of thuis): Sevenum

Liset geeft op een leuke manier lessen. En duidelijke informatie over de bevalling, die ze op een luchtige manier verteld. Altijd vrolijk en motiverend!